MAATSCHAPPELIJKE BELANGEN
EN WAARDEVOLE SAMENWERKINGEN

Natuurgevelsteen organiseerde in 2015 een handelsmissie naar Macedonië, waaruit Microdonia ontstond. Sinds die tijd zet deze samenwerking door 17 Nederlandse ondernemers ervoor dat Macedonische bedrijven de kans krijgen op te starten, zich te ontwikkelen en op die manier werkgelegenheid kunnen creëren. Dit met als uiteindelijk doel de mensen in Macedonië een betere toekomst te kunnen bieden.

 

www.microdonia.nl

Danovino importeert Macedonische wijn van Tikves naar Nederland. Dankzij deze wijn van topkwaliteit (met bijbehorend nuchter advies door Danielle Gierveld), wordt ook het land Macedonië gepromoot. Een deel van de opbrengst van iedere verkochte fles wordt via Microdonia (link) opnieuw geïnvesteerd in de ontwikkeling van Macedonische bedrijven.

www.danovino.nl

BPZ voorziet de grote en middelgrote aannemers in Nederland van advies, levering en plaatsing van alles op het gebied van deuren, kozijnen en hang en sluitwerk. Natuurgevelsteen ontstond als een MVO-initiatief uit dit bedrijf en wordt tot op de dag van vandaag vanuit Assen ondersteund bij de administratieve werkzaamheden.

www.bpz.nl

Van Vuuren is hard op weg de meest vooruitstrevende deurenfabriek van Nederland te worden. Ook Van Vuuren ondersteunde Natuurgevelsteen op organisatorisch vlak. Een mooie referentie zijn de vergaderruimte en receptie die werden voorzien van metselwerk in Natuursteen.

vanvuuren.nl

Robuust en natuurlijk, met een warme uitstraling. De producten van de bedrijven Natuurgevelsteen en Robuusteiken hebben vele raakvlakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, de overeenkomst is altijd: een exclusieve en ambachtelijke uitstraling.

Robuust Eiken is een duurzaam product. Net Natuurgevelsteen, geleverd door moeder natuur zelf. Geen steenfabrieken, geen chemische processen.

www.robuusteiken.nl