fbpx

MAATSCHAPPELIJKE BELANGEN
EN WAARDEVOLLE SAMENWERKINGEN

Natuurgevelsteen organiseerde in 2015 een handelsmissie naar Macedonië, waaruit Microdonia ontstond. Sinds die tijd zet deze samenwerking door 17 Nederlandse ondernemers ervoor dat Macedonische bedrijven de kans krijgen op te starten, zich te ontwikkelen en op die manier werkgelegenheid kunnen creëren. Dit met als uiteindelijk doel de mensen in Macedonië een betere toekomst te kunnen bieden.

 

www.microdonia.nl

Danovino importeert Macedonische wijn van Tikves naar Nederland. Dankzij deze wijn van topkwaliteit (met bijbehorend nuchter advies door Danielle Gierveld), wordt ook het land Macedonië gepromoot. Een deel van de opbrengst van iedere verkochte fles wordt via Microdonia (link) opnieuw geïnvesteerd in de ontwikkeling van Macedonische bedrijven.

www.danovino.nl

BPZ voorziet de grote en middelgrote aannemers in Nederland van advies, levering en plaatsing van alles op het gebied van deuren, kozijnen en hang en sluitwerk. Natuurgevelsteen ontstond als een MVO-initiatief uit dit bedrijf en wordt tot op de dag van vandaag vanuit Assen ondersteund bij de administratieve werkzaamheden.

www.bpz.nl

Van Vuuren is hard op weg de meest vooruitstrevende deurenfabriek van Nederland te worden. Ook Van Vuuren ondersteunde Natuurgevelsteen op organisatorisch vlak. Een mooie referentie zijn de vergaderruimte en receptie die werden voorzien van metselwerk in Natuursteen.

vanvuuren.nl

Al vanaf het ontstaan van Natuurgevelsteen is Remix een van onze technische partners.

Samen met Remix ontwikkelden we mortels die zowel esthetisch als technisch zijn afgestemd op de verschillende steensoorten in ons assortiment. Daarbij hebben we zowel hechtsterkte proeven gedaan in het laboratorium, als praktijktesten. Naast het vooraf kiezen van de juiste mortels is Remix tot op de bouwplaats betrokken, mocht er na levering nog ondersteuning nodig zijn.

Ook bij onze nieuwste producten, zoals de Lapide collectie, is met behulp van hechtsterkte proeven bepaald wat de juiste mortel is om dit binnen de normen te verwerken.

www.remix.nl/

Een intensieve samenwerking tussen sterke, betrouwbare partners heeft geleid tot het unieke steenstrip-verlijming-systeem van BouwCenter Concordia:

Een geventileerd gevelsysteem met als credo;

“EÉN LOKET VOOR DÈ KANT & KLARE OPLOSSING!”

www.bouwcenter.nl/concordia/Inspiratie/BrickStrip