Ons beleid m.b.t. Corona

Het onderwerp van de dag ontgaat ook Natuurgevelsteen niet. Graag informeren wij u over ons beleid m.b.t. de Corona Pandemie.

Ons beleid m.b.t. Corona

Wij proberen u binnen de door het kabinet gestelde normen zo goed mogelijk te blijven bedienen. We werken zo veel mogelijk vanuit huis. Bezoek is op afspraak nog mogelijk, zowel in ons inspiratiecentrum als bij u op locatie. We zullen daarbij gepaste afstand bewaren en goed de hygiëne in acht nemen. Heeft u verkoudheidsklachten of ziekteverschijnselen, licht ons dan op tijd in, zodat we op een later tijdstip opnieuw kunnen afspreken. Uiteraard zullen we zelf ook tijdig contact opnemen als we onze afspraken niet na kunnen komen.

U kunt ons tijdens de algemene werktijden bereiken op: 085 111 0550 of mailen naar info@natuurgevelsteen.nl

Art of living event

Het art of living event is helaas uitgesteld vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus. De nieuwe datum is 22 t/m 25 oktober 2020. De toegangskaarten voor het evenement deze maand blijven in oktober geldig.

Leveringen 

Op dit moment ondervinden wij nog geen problemen met leveringen of levertijden. Zodra vertragingen optreden brengen we u direct op de hoogte.

Wij wensen iedereen sterkte en veel gezondheid toe in deze aparte periode!