fbpx

Uitbouw villa – Alkmaar

In Alkmaar is een uitbouw van een villa gerealiseerd. Het project is deels nieuwbouw, deels renovatie. De sortering Athene Mix, is een natuursteen mix van twee groeves. Kenmerkend zijn de lange lengtes in verhouding tot een dunne (ca. 2 cm) steen. Mede dankzij onze speciale mortel is het mogelijk om deze steen te combineren met een uiterst dunne voeg. Zodoende lijkt het metselwerk bijna gestapeld.

De Nis

Met behulp van onze dealer De Nis is deze prachtige sortering gerealiseerd welke een mooie combinatie maakt met hout, koper en natuursteen. De Nis is onafhankelijk adviseur op het gebied van bouwkeramiek, natuursteen en architectonische metalen.

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group