fbpx

Moderne villa – Ede

Door het natuursteen metselwerk niet alleen in de woning toe te passen, maar ook in elementen buiten, is de sfeer van natuursteen ook rondom de woning aanwezig. Zo werd de plantenbak in natuursteen gemetseld en voorzien van een bijpassende afdeksteen. Ook buiten op het terras wordt volop genoten van een massief gemetselde natuursteen buitenhaard. Overal voeren sfeer en warmte de boventoon.

Dankzij diepe neggen en een unieke combinatie tussen donker hout, stucwerk en natuursteen metselwerk, komen alle materialen perfect tot zijn recht.

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group