fbpx

Landelijke villa – Drenthe

Zelden komen we op zo’n mooie plek een toepassing van Natuurgevelsteen tegen. Deze villa is de afgelopen jaren gerealiseerd op een tot landgoed getransformeerd grondstuk. Ruimtelijk en omringd door een prachtige tuin is dit statige landhuis voorzien van gevels volledig uitgevoerd in Natuurgevelsteen. De sortering Karlovy Vary is ook toegepast in de toegangspoort en alle bijgebouwen. Alle overige materialen zijn afgestemd op de natuurstenen gevels. Zo is er gekozen voor donkere aluminium kozijnen en grote glaspartijen voor een strak contrast en is er eiken afkomstig vanaf het eigen perceel toegepast.

 

Zowel de woning als het metselwerk werden geheel in eigen beheer gerealiseerd. Een resultaat waar de opdrachtgevers trots op mogen zijn.

Gebruikte
steensorteringen

Karlovy Vary

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group