fbpx

Landelijke villa – Drenthe

Hoogwaardig afgewerkte Drentse villa

Op een prachtige vrije locatie in Drenthe ligt deze volledig in natuursteen gemetselde villa. De Natuurgevelsteen in de sortering Rome zorgt voor een prachtig rustiek beeld. Dankzij de vrije ligging van het kavel en de gecreëerde hoogteverschillen heeft het geheel een statige uitstraling.

De gevels zijn uitgevoerd in travertin, gezaagd op vijf centimeter hoogte en heeft een natuurlijke gebroken structuur. De steen is met een antraciete mortel verwerkt in wildverband, door het toepassen van vrije lengtes.

In zowel het interieur als exterieur zijn rondingen aangebracht in het metselwerk. Waar nodig is dit mogelijk gemaakt door middel van speciale vormstenen. Ook buiten is over alle details nagedacht. Zo zijn de betonnen prefab lateien voorzien van natuursteen strips, waarmee zeer fraaie rollagen zijn gemaakt.

Natuurgevelsteen was in het gehele adviseringsproces, zowel in materialisatie als technische uitwerking nauw betrokken.

Bij het inrichten van de landschapstuin is gekozen voor blokken travertin van dezelfde groeve. Het materiaal gaat prachtig op in de waterpartijen en maakt het totaalplaatje compleet.

Het ontwerp is van Bouwkundig Tekenbureau Ipe van der Deen. | Kerkenveld

Gebruikte
steensorteringen

Lapide Velmej

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group