fbpx

Landelijke villa – friesland

Midden in een uitgestrekt landschap staat deze prachtige luxe afgewerkte villa. Een unieke combinatie van natuurlijke materialen, waarbij de gevels zijn uitgevoerd in Natuurgevelsteen. Een ruige variant van de sortering Pilsen zorgt voor een levendig metselwerk, aangevuld door een rieten kap, en eikenhouten gebinten.

Ook de drie schoorstenen zijn uitgevoerd in Natuurgevelsteen.

De grote veranda aan de achterzijde is een heerlijke plek om de zomeravonden door te brengen. Met een buitenhaard, en omgeven door uitsluitend ‘echte’ materialen komen de bewoners hier perfect tot rust.

Gebruikte
steensorteringen

Karlovy Vary

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group