fbpx

Landelijke villa – Roosendaal

Op een ruimtelijk kavel op de landerijen buiten Roosendaal is deze moderne villa gerealiseerd. De Natuurgevelsteen Constanta vormt het fundament van de woning, samen met grote glas oppervlakken en houten gevelbekleding.

De natuursteen is zeer creatief verwerkt. Met trappetjes, sprongen en splinters is het maximale uit het materiaal gehaald. Voor een extra schaduw effect is een donkergrijze mortel toegepast.

De gevels geven een extra robuust effect dankzij de diepe neggen. In de raamopeningen aan de voorgevel is de steen diep terug naar binnen gemetseld.

 

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group