fbpx

Batavia Stad Fashion Outlet – Lelystad

Batavia Stad Fasion Outlet vormt een uniek plaatje in Nederland. Een vesting die er al honderden jaren lijkt te staan vormt het decor voor het grootste fashion outlet centre van ons land. De gemetselde natuurstenen gevels van de vestingmuren keren terug aan de binnenzijnde. Ruige gemetseld met een crèmekleurige mortel zijn dit muren geworden vol karakter.

Natuurgevelsteen realiseerde het metselwerk tijdens de uitbreiding in 2016 en bij de nieuwe entree die gebouwd werd in 2018.

Gebruikte
steensorteringen

Batavia

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group