fbpx

Luxe parkappartementen 3 – Noordwijk

In Noordwijk is inmiddels het derde gebouw ‘Parkappartementen’ opgeleverd. In een reeks van 4 heeft ook dit gebouw weer een eigen gekozen steensortering gekregen, afgestemd op de locatie en ligging op het landgoed. Naarmate de gebouwen gerealiseerd worden is gekozen voor een steeds donkerdere gevel. Waar in het eerste gebouw nog de mediterrane Constanta werd gekozen, en in het tweede gebouw de Bukarest, werd in het derde gebouw een mix toegepast van Bukarest en Black Sea. Een mix van mediterraan en stoer, frivool en duister.

De schijf metselwerk die de entree van het gebouw vormt is doorgetrokken naar het interieur, en vormt de grote sfeermaker in de ontvangstruimte van het gebouw.

Verder zijn de plint, de schijf over het dak, en diverse accenten in de zijgevels voorzien van Natuurgevelsteen.

Een uniek lijnenspel, waarbij dankzij het contrast in structuur de natuurstenen gevels prachtig tot zijn recht komen.

De appartementen zijn allemaal voorzien van een groot buitenterras, op de grote uitkragingen van het gebouw. Dankzij een combinatie van natuurlijk materiaal en strak moderne lijnen gaan de futuristische gebouwen perfect op in het authentieke landschap.

Het metselwerk werd voor ons uitgevoerd door Metselbedrijf Zwaan.

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group