fbpx

Mediterraanse villa – Dronten

In Dronten realiseerde aannemer Esselink deze moderne villa met natuurlijke, warme villa. Het ontwerp is gemaakt door Niek Schraa van Atelier Schraa.

Dankzij de strakke lijnen en een zadeldak, gecombineerd met natuurlijke materialen aan de buitenzijde ontstaat een warme uitstraling.

De Natuurgevelsteen Constanta is gemetseld met een cementgrijze voeg, waardoor een rustige verdiepte voeg ontstaat. De combinatie met de houten gebinten zorgt voor een sfeervol geheel.

Als sfeermaker is gekozen om ook de schoorsteen te metselen, waardoor zowel binnen als buiten de natuursteen prominent aanwezig is.

Opvallend detail zijn de rollagen, die zijn gemaakt op basis van prefab betonnen lateien. Deze zorgen voor een unieke afwerking van de bovenzijde van de garagedeur en de raamopeningen.

Dankzij de mooie vrije ligging van de woning is het huis van alle kanten goed te bewonderen.

 

Advies en levering door Mannes Oort van Atlantic Advies.

Gebruikte
steensorteringen

Constanta

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group