fbpx

Moderne aanbouw – Baarle-Nassau

Lapide geeft moderne aanbouw unieke aanblik

 

Dankzij de toepassing van Natuurgevelsteen Lapide in deze moderne aanbouw ontstaat een uniek beeld van strakke lijnen en warme kleuren. De bestaande woning heeft hiermee meer licht en ruimte gekregen, en een uitstraling die weer helemaal past bij de huidige tijd.

 

Dankzij de bosrijke omgeving ontstaat een mooie harmonie met het natuurlijke gevelmateriaal. Dankzij de keuze voor een donkere tint gneis ontstaat een rustig gevelbeeld met het karakter van echte natuursteen. De opdrachtgevers kozen voor de sortering Red Sea. De lengte van de stenen is speciaal samengesteld in vrije lengtes van 30 tot 60 cm. De stenen zijn uitgevoerd in een hoogte van 40 mm, met daarbij een zeer slanke lintvoeg.

Het ontwerp is volledig verzorgd door de opdrachtgevers zelf. Zo werd hun gedroomde woning werkelijkheid.

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group