fbpx

Moderne Villa – Amsterdam

Als eyecatcher in deze moderne woning op IJburg werd gekozen voor Natuurgevelsteen, sortering Black Sea. De entree werd omlijst door een kolom van natuursteen metselwerk, die ook in het interieur doorloopt. De stenen werden speciaal gesorteerd op hoogte om de natuursteen bijpassend te maken in het slanke exterieur ontwerp. Er ontstaat samen met de houten gevelbekleding, houten kozijnen en stucwerk een heel warm gevelbeeld met unieke combinaties.

In het plafond aan de bovenzijde van het metselwerk werden natuursteen strips toegepast om een massief natuurstenen blok te simuleren. Over ieder detail in deze woning is dan ook zeer nauwkeurig nagedacht.

Gebruikte
steensorteringen

Black Sea

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group