fbpx

Moderne villa – Schoorl

Voor de eerste keer pasten we onze sortering Alicante toe. Deze ‘multicolor’ leisteen vormt het stoere onderdeel in deze strak moderne villa. Pal aan de duinen van de Noord Hollandse kust is met heel veel oog voor detail een woning gebouwd met daarin als belangrijkste natuurlijke materialen natuursteen metselwerk en fraké houten gevelbekleding.

De natuursteen werd in horizontale lijnen per hoogte gesorteerd of gespleten. Daarnaast werd de muurdikte aangepast zodat een schuin oplopende achtergevel kon worden gerealiseerd. Een uniek accent.

Uiteindelijk is ook gekozen voor een entree in twee gemetselde natuurstenen kolommen, waarin tevens de brievenbus werd verwerkt.

De Nis

Met behulp van onze dealer De Nis is deze prachtige sortering gerealiseerd. De Nis is onafhankelijk adviseur op het gebied van bouwkeramiek, natuursteen en architectonische metalen.

Gebruikte
steensorteringen

Alicante

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group