fbpx

Deze moderne villa is het voorbeeld van een perfecte balans tussen materialen, afmetingen en een ruimtelijke locatie. De woning staat op een ruime kavel en dankzij mooie details lopen natuursteen, stucwerk en een glazen achtergevel perfect in elkaar over.

De natuursteen is gemetseld in rustige rechte lijnen met een verdiepte voeg. De robuuste uitstraling van de natuurstenen gevel zorgt voor een eyecatcher aan de woning. De natuurstenen haard is uitgevoerd in grovere formaten om het er nog meer uit te laten springen.

Fotografie: Bianca de Bie-Steenvoorden

Gebruikte
steensorteringen

Karlovy Vary

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group