fbpx

Natuurlijke kantoorvilla – Rhenen

Op een prachtige locatie aan de Neder-Rijn in Rhenen wordt de laatste hand gelegd aan een moderne en natuurlijke kantoorvilla. Al in een vroeg stadium is er door architect Richard Schlingmann een compositie gemaakt van de materialen in het inspiratiecentrum van Natuurgevelsteen. Een donkere baksteen in combinatie met hout en natuursteen geeft het project een unieke uitstraling.

De sortering Bukarest Rock is hier toegepast als massief metselwerk. Dankzij brokken in ruige vormen ontstaat een prachtig contrast met de overige materialen in de verder moderne villa. Het project is verwerkt door een echte vakman en specialist in het zetten van natuursteen: PMM Bouw

Fotografie: Gertjan van Ginkel

 

 

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group