fbpx

Politiebureau – Venray

Het politiebureau in Venray is het eerste energieneutrale politiebureau volgens het nieuwe huisvestingsbeleid van de Nationale Politie.

Omschreven volgens de architect: BDG Architecten Zwolle: “We hebben gekozen voor een krachtig, integer en duurzaam ontwerp. De robuuste uitstraling laat zien dat het gebouw tegen een stootje kan. Hiermee doet het ontwerp de naam van het politieteam eer aan. Het geeft uiting aan de manhaftige functies van het RBT ( het bureau van Robuust Basisteam Venray). Terwijl de warme bronzen kleuren en transparante inrichting hun integriteit en laagdrempeligheid symboliseren.”

Het Braziliaans verband in het natuursteen metselwerk zorgt voor een bijzonder lichtinval binnen in het politiebureau en ’s avonds voor een lichtspektakel buiten het bureau.

Gebruikte
steensorteringen

Riga

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group