fbpx

Renovatie Villa – Hilversum

Bij een grondige renovatie van deze woning zijn alle buitengevels geïsoleerd en vervangen door hoogwaardige materialen. Stucwerk in combinatie met Natuurgevelsteen Riga zorgt ervoor dat het natuursteen metselwerk er flink uitspringt. De gestapelde stenen zijn aangevuld met speciale maatwerk producten als traptreden en muurafdekkers. Omdat de woning volledig is onderkelderd ontstaat bij de entree van de garage een sfeervol basement wat helemaal past in de bosrijke omgeving. De trap oogt dankzij het de gemetselde natuursteen alsof hij er al honderden jaren staat.

Gebruikte
steensorteringen

Riga

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group