fbpx

Rietgedekte villa – Zwolle

Rietgedekte villa met prachtig uitzicht

Deze villa in het oosten van Nederland ligt niet alleen op een schitterende locatie met een uniek uitzicht. De woning vormt ook een combinatie van krachtige en pure materialen. Een echte rieten kap, een houten gebintenconstructie en metselwerk in zowel gebakken steen als Natuurgevelsteen vormen een uniek plaatje.

De gemetselde natuursteen is speciaal gesorteerd op kleur. De sortering Praag zorgt voor natuurstenen muren met een prachtige warme uitstraling. Alles is met veel zorg samengesteld en bij elkaar gezocht.

Het ontwerp werd verzorgd door bouwkundig tekenbureau Van Dijk, het metselwerk werd onder onze begeleiding uitgevoerd door Metselbedrijf Bosscher.

We wensen de opdrachtgevers heel veel woonplezier toe. En zo’n uitzicht… waar in Nederland vind je dat nog?

Realisatie: Bosscher Metselwerken

http://bosscher.eu/

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group