fbpx

Schoorsteen – Bilthoven

Bilthoven

Voor MK Skiservice in Bilthoven mochten we Natuurgevelsteen Pilsen leveren ten behoeve van een prachtige eyecatcher en sfeermaker in hun winkel. Een schoorsteen van meer dan zes meter hoog werd om de houtkachel heen gemetseld, en brengt een prachtige sfeer in de winkel. Een robuuste stoere haard die ook nog functioneel werkt en de gehele winkel verwarmt.

Dankzij het massieve metselwerk ontstaat een prachtige variatie in afmetingen, dieptewerking en een mooie hoekoplossing door in verband te metselen.

Uiteraard adviseren wij u graag over

 

MK Skiservice is heeft een ruime collectie in alle wintersport benodigdheden. Daarnaast verzorgen zij clinics, service en onderhoud, en alle benodigde adviezen. De winkel is te vinden aan de Rembrandtlaan in Bilthoven, dichtbij het NS-station.

MK Skiservice

Gebruikte
steensorteringen

Pilsen

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group