fbpx

Unieke villa – heiloo

In samenwerking met De Nis, stelden we op maat voor dit project een mix samen met stenen in verschillende bewerkingen van diverse groeves. Zo is de Pilsen in zowel gebroken – als gezaagde lapide uitvoering verwerkt, met daarbij toegevoegd de Batavia voor een warmbruine gloed en robuust accent. In ieder seizoen ontstaat zo een rustig geheel in deze door Breddels architecten ontworpen villa.

Twee gemetselde kolommen in het toegangshek maken dat je vanaf het eerste moment niet om de sfeer van natuursteen meer heen kunt. Ook in het interieur is de grote sfeermaker een natuurstenen wand, gecombineerd met een prominente haard.

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group