fbpx

Vakantievilla – Hollandse kust

Op deze unieke locatie aan de Hollandse kust wordt een door BNLA architecten ontworpen vakantievilla gebouwd. De gemetselde natuursteen vormt een prachtige harmonie met de natuurlijke elementen. De woning is gelegen op een hoger deel van de duinen en heeft daarmee uitzicht over de Noordzee.

Om het natuurlijke karakter te benadrukken is de samengestelde sortering Karlovy Vary gekozen, met natuurlijke breuk op de uiteinden van de steen.

Oplevering is gepland in juni 2020

Omschrijving door BNLA Architecten:

In Villa V. smelten de glooiende duinen en het ruige zeeklimaat samen tot een oase van rust in één ruim en luxe vakantieverblijf. De kracht van het ontwerp ligt in het samenspel van gelaagdheid van de woning en het typerende Nederlandse duinlandschap. De woning volgt de natuurlijke glooiing en hoogteverschillen van de omgeving en werkt samen met het achterliggende bos en openheid aan de kustzijde.

Gebruikte
steensorteringen

Karlovy Vary

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group