fbpx

Vakantievilla´s – Texel

Het Waddeneiland Texel is en blijft een heerlijke bestemming om te recreëren en van vrije tijd en natuur te genieten. Om dit natuurlijke aspect te benadrukken koos Buytenplaats Texel voor een prachtige vierseizoenen natuursteenmix, gecombineerd met rieten kappen en houten constructies.

De woningen zijn in één woord ‘puur’, en van alle denkbare luxe voorzien.

De schoorsteen is dankzij de wisselende formaten en grove textuur een stoere eyecatcher. Daarnaast zijn de combinaties met de overige natuurlijke materialen een harmonieus geheel. Ook de toegangspoort werd gemetseld in natuursteen, waardoor al bij de entree van het villapark de toon wordt gezet.

Het ontwerp werd verzorgd door Natrufied Architecture. Eerder paste Natrufied al Natuurgevelsteen toe in deze zeer bijzondere bosvilla in Bergen (NH). Het resultaat van de eerder door hen gerealiseerde Bosvilla zorgde er mede voor dat deze Texelse ontwerpopdracht bij hen terecht kwam.

Architect: natrufied architecten.

Levering en totaaladvies door DeNis

Gebruikte
steensorteringen

Macedonische Mix

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group