fbpx

Villa Fallingwater – Halsteren

In Halsteren is een luxe natuurstenen villa gerealiseerd, gebaseerd op het ontwerp ‘Fallingwater van de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. In het metselwerk is gekozen voor strakke, rechte lijnen. De sortering Budweis is hier uitgevoerd met recht gebroken koppen, waardoor het lijnenspel nog beter tot zijn recht komt. Van dezelfde Noord-Macedonische groeve mochten wij de traptreden leveren, in afmetingen tot wel 1,20 meter.

Gebruikte
steensorteringen

Budweis

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group