fbpx

Villa – Veenendaal

In het nieuwbouwplan ‘de Groene Grens’ in Veenendaal staat deze mooie villa vol prachtige materialen. Hout, stucwerk, een strakke dakpan en natuursteen metselwerk vormen de basis voor een bijzonder mooi plaatje.

Dat de natuursteen als massief gemetselde steen ook terugkeert in het interieur zorgt voor een unieke beleving.

Aan alle zijden van de woning is het Natuursteen metselwerk toegepast. De gekozen sortering is een mix van twee tinten grijs, de Karlovy Vary. Voor een ruiger uiterlijk zijn de uiteinden van de stenen niet bewerkt en is gekozen voor een variatie van afmetingen. Ook in de achtertuin en op het terras vormt de Natuurgevelsteen een sfeermaker in de vorm van een robuuste buitenhaard.

“Deskundig, vakmensen, stijlvol en stoer! Een verrijking van onze winkel! Hendriksen Mannenmode in Hoogeveen”

Jeroen Hendriksen Hendriksen Mannenmode Hoogeveen

“Het mooie aan de samenwerking met Natuurgevelsteen is dat zij met hun natuursteenexperts en ‘metselartiesten’ mijn specifieke wensen betreffende een unieke en grove vermetseling, ook tot grote tevredenheid van iedereen, voor elkaar weten te krijgen.”

Sjoerd Berghuis Klunder Architecten

“Mooie materialen, goede afspraken m.b.t. levering en advies. Ook na levering/verkoop materialen komen ze nog langs, erg begaan met hun product.

Top bedrijf.”

Pascal Weijgers Weijgers Bouw & Metselbedrijf

“Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend.
Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! ”

Ronald Manhro Opdrachtgever

“Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.”

Hans Bastianen BNew Group